ΜΠΑΣΚΕΤ

Αδριατική Λίγκα: Αναβολή στο αίτημα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Αδριατική Λίγκα: Αναβολή στο αίτημα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Το χάος στη γενική συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας οδήγησε στην αναβολή της εξέτασης των αιτημάτων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Με εκπροσώπους των αιωνίων η επόμενη ΓΣ, μέσα στις επόμενες μέρες.

" Χάος στη Μπάνια Λούκα, επεισοδιακή γενική συνέλευση και αποχώρηση των ανθρώπων της Μπουντούτσνοστ" είναι ένας χαρακτηριστικός τίτλος για όσα έγιναν σήμερα (24/5) στο συμβούλιο της Αδριατικής Λίγκας το οποίο ξεκίνησε στις 13:00 ώρα Ελλάδας και ολοκληρώθηκε περίπου στις 19:00 χωρίς να προκύψουν σημαντικές ειδήσεις.

Όπως αναφέρεται στα σερβικά media, το αίτημα του Ολυμπιακού , του Παναθηναϊκού και της Μπνέι Ερτζελία να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019/20 δεν συζητήθηκε, καθώς πήρε αναβολή για την επόμενη γενική συνέλευση που λέγεται πως θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα με την παρουσία εκπροσώπων των "αιωνίων", οι οποίοι θα ταξιδέψουν για να παρουσιάσουν από κοντά τα πλάνα τους και να παρακολουθήσουν την ψηφοφορία.

Λίγες μέρες υπομονή ακόμη, λοιπόν, για τους παράγοντες, τους προπονητές, τους παίκτες και τους οπαδούς των μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας που σύμφωνα με τους διοικούντες την Αδριατική Λίγκα έχουν ζητήσει και οι δύο την ένταξή τους σε αυτή. Σύμφωνα, πάντως, με τον πρόεδρο Ιγκόρ Ντόντικ, οι "αιώνιοι" δεν είχαν καταθέσει πλήρη φάκελο και γι' αυτό κλήθηκαν ώστε να εξηγήσουν από κοντά τις σκέψεις τους για την Αδριατική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ