ΜΠΑΣΚΕΤ

Αδριατική Λίγκα: Αποχώρησε έξαλλος ο Ντράγκαν Μποκάν της Μπουντούτσνοστ

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η γενική συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας συνεχίζεται το απόγευμα της Παρασκευής (24/5), με το αφεντικό της Μπουντούτσνοστ να αποχωρεί έξαλλος από την αίθουσα.

Με επεισοδιακό τρόπο εξελίσσεται η γενική συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας, στην οποία αναμένεται (;) να συζητηθεί η επιθυμία των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού , Μπνέι Ερτζελία να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα, το αφεντικό της Μπουντούτσνοστ, Ντράγκαν Μποκάν, αποχώρησε έξαλλος από τη διαδικασία (που σύμφωνα με τα σερβικά μέσα ήταν ηλεκτρισμένη για αρκετή ώρα), καθώς δεν έγινε δεκτή η επιθυμία του να ακυρωθεί ο πέμπτος τελικός με τον Ερυθρό Αστέρα που είχε διεξαχθεί σε κλίμα τρομοκρατίας.

" Δεν μπορώ να κάνω δήλωση, μπορώ να πω όμως ότι δεν συμφωνήθηκε το παραμικρό" ήταν η ατάκα του Μποκάν, την ώρα που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού περιμένουν εξέλιξεις, το ίδιο και οι οπαδοί τους που αγωνιούν για να μάθουν αν οι ομάδες τους θα μετακομίσουν την επόμενη περίοδο στην Αδριατική Λίγκα.

Μποκάν και Τσόβιτς (το αφεντικό του Ερυθρού Αστέρα) τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 10.000 ευρώ και μάλιστα δεν έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση στην απόφαση του αθλητικού δικαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ