ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναβλήθηκε το Μακάμπι - Χαποέλ λόγω ρουκετών στο Ισραήλ

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη (12/11, 19:30) αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, αναβλήθηκε λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ.

Ρουκέτες εκτοξεύτηκαν το πρωί της της Τρίτης (12/11) από τη Λωρίδα της Γάζας στο Ισραήλ με τον στρατό να προβλέπει πολυήμερες εχθροπραξίες.

Οι έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στο Ισραήλ οδήγησαν στην αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα (12/11, 19:30) αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χαπόελ Μπερ Σεβά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος όπως ανακοίνωσε η πρώτη.

Η κατάσταση στην πόλη της ομάδας στην οποία είναι προπονητής ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και αγωνίζεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι σε έκτακτη ανάγκη ενώ τα σχολεία παρέμειναν κλειστά κατά την Τρίτη.

Όπως ενημέρωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ το ματς θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ