ΜΠΑΣΚΕΤ

Ασύλληπτος Λάντεσμπεργκ, έβαλε 40 σε ένα ημίχρονο με την Αυστρία!

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - ESTUDIANTES (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - ESTUDIANTES (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια εξωπραγματική επίδοση έγραψε ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ στο ντεμπούτο του με την Εθνική Αυστρίας και την αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του EuroBasket 2021.

Πριν από μερικές μέρες πήρε στα χέρια του το αυστριακό διαβατήριο, το βράδυ της Πέμπτης (29/11) έκανε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Αυστρίας! Ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ έπαιξε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του EuroBasket 2021 και ήταν... μια ομάδα μόνος του.

Ο 28χρονος Αμερικανός που παίζει στις θέσεις 2-3 και αγωνίζεται φέτος με την Τουρκ Τέλεκομ στο EuroCup, σκόραρε 40 πόντους στο πρώτο μέρος (42-60 για την Αυστρία) με 11/12 βολές, 7/10 δίποντα και 5/9 τρίποντα, δεν κάθισε δευτερόλεπτο στον πάγκο και έβαλε τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του.

Στο φινάλε της βραδιάς, ο Λάντεσμπεργκ είχε γράψει στο κοντέρ του 49 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, είχε συγκεντρώσει 48 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και η Αυστρία είχε πάρει την εκτός έδρας νίκη με 96-82.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ