ΜΠΑΣΚΕΤ

Δέδας: Στην κορυφή της λίστας της Χάποελ Χολόν

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - GAZIANTEP / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - GAZIANTEP / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Η Χάποελ Χολόν εξακολουθεί να αναζητά προπονητή και -μετά το "όχι" του Ηλία Ζούρου- στράφηκε στον Στέφανο Δέδα, ο οποίος είναι ελεύθερος. Στην κορυφή της λίστας ο 37χρονος τεχνικός.

Ο Σαρόν Ντρούκερ έχει αποχωρήσει εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, η Χάποελ Χολόν δεν έχει βρει όμως τον επόμενο προπονητή της. Η ισραηλινή ομάδα στράφηκε άμεσα στον Ηλία Ζούρο, για να εισπράξει αρνητική απάντηση (υπήρξαν διαφωνίες σε κάποιους όρους), δέχθηκε αρκετές προτάσεις για έμπειρους προπονητές της χώρας, αλλά φαίνεται πως προτεραιότητα αποτελεί η... ξένη αγορά.

Υπό αυτό το πρίσμα, ακόμη ένα ελληνικό όνομα είναι στο προσκήνιο. Αυτό του Στέφανου Δέδα. Ο 37χρονος τεχνικός, που αποχώρησε από την Μπαχτσεσεχίρ πριν από δύο μήνες, αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων της Χάποελ Χολόν σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε τέτοιο βαθμό που οι διοικούντες τον σύλλογο μοιάζουν διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να τον πείσουν να εργαστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Winner League.

Ο Στέφανος Δέδας εργάζεται από το 2001 ως προπονητής, έχοντας βρεθεί -μεταξύ άλλων- στον πάγκο του ΠΑΟΚ (βοηθός), του Άρη (βοηθός), της Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης (βοηθός) και της Σλοβενίας (βοηθός). Τα τελευταία πέντε χρόνια δούλεψε ως πρώτος προπονητής στην Τουρκία, σε Γκαζιαντέπ και Μπαχτσεσεχίρ με επιτυχία, με αποτέλεσμα το όνομά του να χαίρει εκτίμησης στη γειτονική χώρα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ