ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγινε... Ομπράντοβιτς από τα νεύρα του ο Σφαιρόπουλος σε τάιμ άουτ της Μακάμπι

Έγινε... Ομπράντοβιτς από τα νεύρα του ο Σφαιρόπουλος σε τάιμ άουτ της Μακάμπι
EUROKINISSI

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν τόσο κακή στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ισραήλ με την Ρισόν, που έκανε έξαλλο τον Γιάννη Σφαιρόπουλο κατά την διάρκεια ενός τάιμ άουτ (VIDEO).

Η άφιξη του Γιάννη Σφαιρόπουλου άλλαξε αρκετά (προς το καλύτερο) την εικόνα της Μακάμπι, όχι όμως ολοκληρωτικά. Το βράδυ της Κυριακής η "ομάδα του λαού" αποκλείστηκε από τη Μακάμπι Ρισόν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισραήλ, προσθέτοντας άλλο ένα κακό αποτέλεσμα στα πολλά αρνητικά της φετινής σεζόν.

Η εικόνα της Μακάμπι ήταν τόσο κακή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που σε ένα τάιμ άουτ (με το σκορ 27-18) ο Σφαιρόπουλος θύμισε... Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τις φωνές που έβαλε στους παίκτες του. Καταπώς φαίνεται όμως, αυτό ουδεμία βελτίωση επέφερε στην Μακάμπι, η οποία έμεινε πίσω στο σκορ ακόμα και με 22 πόντους διαφορά στη συνέχεια του αγώνα, χάνοντας καθαρά το παιχνίδι με 77-88.

"ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ"

" Δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν στο επίπεδο μας είναι προφανές ότι δεν ήμασταν διανοητικά έτοιμοι. Ο αντίπαλος έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι περισσότερο από εμάς και αυτό με απασχολεί πραγματικά, είμαι υπεύθυνος γι 'αυτό και θα κάνω τα πάντα για να βρω τους λόγους για τους οποίους δεν είμαστε έτοιμοι", τόνισε μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

" Ξέραμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι νοκ άουτ και θέλαμε πραγματικά να συνεχίσουμε στο κύπελλο, δυστυχώς δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και γι 'αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας".

Δείτε τις αντιδράσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο συγκεκριμένο τάιμ άουτ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ