ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγινε το "μπαμ", η Βίρτους απέκλεισε την Αρμάνι Μιλάνο

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βίρτους Μπολόνια πανηγύρισε μία τεράστια νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (86-84), στα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Βίρτους Μπολόνια άφησε εκτός ιταλικού Κυπέλλου την Αρμάνι Μιλάνο, νικώντας 86-84, ενώ τα φαβορί ήταν εκείνα που κυριάρχησαν στους υπόλοιπους αγώνες.

Το σύνολο του Στέφανο Σακριπάντι είχε σε μεγάλο βράδυ τους Τέιλορ (23 π.), Αραντόρι (15π.) και Εμπάιγ (14π.), ενώ πολύ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιανίκ Μορέιρα, με τον Ανγκολέζο να τελειώνει τον αγώνα με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από πλευράς ηττημένων, ο Τζέιμς Νάναλι ηγήθηκε με 19 πόντους, ενώ ο Μάικ Τζέιμς ήταν πολύ άστοχος μένοντας στους 13 πόντους με 3/18 σουτ.

Στον άλλο προημιτελικό της ημέρας, η Βανόλι Κρεμόνα επικράτησε της Βαρέζε με 82-73.

Στα ημιτελικά η Μπαρτσελόνα

Δύο προημιτελικούς περιλάμβανε το πρόγραμμα του ισπανικού Κυπέλλου, το Final 8 του οποίου διεξάγεται στη Μαδρίτη. Στον πρώτο χρονικά η Τενερίφη υποχρέωσε τη Μάλαγα σε ήττα με 88-78, ενώ η Μπαρτσελόνα αν και ζορίστηκε αρκετά, τελικά έκαμψε την αντίσταση της Βαλένθια με 86-79. Πρώτος σκόρερ των Καταλανών ήταν ο Τομά Ερτέλ με 17 πόντους, ενώ 15 πρόσθεσε ο Πάου Ρίμπας. Για τις "νυχτερίδες" ο Ντούμπλιεβιτς ξεχώρισε με 13 πόντους.

Στο Ισραήλ, η Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν η ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο νικώντας στον τελικό τη Μακάμπι Ρισόν με 82-67. Ο πρώην παίκτης του ΚΑΟΔ και της ΑΕΚ, Τζέι Κόβαν Μπράουν ηγήθηκε με 19 πόντους, ενώ 15 πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Τζέιμς Φελντέιν.

Τέλος στην Τουρκία, η Αναντολού Εφές σοβαρεύτηκε και υπέταξε την Γκαζιαντέπ με 73-59 παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Εκεί θα συναντήσει την Μπεσίκτας που έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Τόφας με 89-83.

Photocredits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ