ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: Στην Μπάμπεργκ ο Ράις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταϊρίς Ράις θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάμπεργκ, καθώς ο αρραβώνας του με την γερμανική ομάδα κατέληξε σε γάμο.

Ο Ταϊρίς Ράις είναι κι επισήμως παίκτης της Μπάμπεργκ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του ολοκληρώνοντας συγχρόνως και τις κινήσεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Νίκου Ζήση, η οποία είναι μία εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στον Γ' Όμιλο του Basketball Champions League, έντυσε με τα χρώματά της τον 31χρονο Αμερικανό γκαρντ.

Ο Ράις το 2009 άρχισε την επαγγελματική του καριέρα αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια θήτευσε στην Άρτλαντ (2010-11), στην Λιέτουβος Ρίτας (2011-12) και στην Μπάγερν Μονάχου (2012-13). Το 2013 έπειτα από εισήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ υπέγραψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία κατέκτησε την EuroLeague (2014) κι εν συνεχεία μετακόμισε στην Ρωσία για λογαριασμό της Χίμκι (2014-16). Το 2016 υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα, αλλά τα πράγματα στην Βαρκελώνη δεν εξελίχθηκαν, όπως θα ήθελε και ολοκλήρωσε την σεζόν 2017-18 στην Κίνα, όπου φόρεσε την φανέλα των Shenzhen Leopards.

Ο Ταϊρίς Ράις μεταξύ άλλων στην Βαμβέργη θα συναντήσει και τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρίκι Χίκμαν.

Η Μπάμπεργκ με αφορμή την απόκτηση του Ταϊρίς Ράις ανακοίνωσε και το ρόστερ της για τη νέα σεζόν, στο οποίο συναντάμε επίσης τους Νίκο Ζήση, Κλιφ Αλεξάντερ, Ελίας Χάρις, Πάτρικ Χέκμαν, Ρίκι Χίκμαν, Στέφαν Γέλοβατ, Λέον Κράτζερ, Αρνόλντας Κουλμπόκα, Ουίλιαμ ΜακΝτάουελ-Ουάιτ, Λούις Ολίντε, Όγκουστιον Ρούμπι, Μόρις, Στάκεϊ και Μπράις Τέιλορ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ