ΜΠΑΣΚΕΤ

Free agent ο Κλιντ Τσάπμαν, έφυγε από την Άλμπα Βερολίνου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Κλιντ Τσάπμαν. Ο Αμερικανός που συμμετείχε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με τη γερμανική ομάδα στο EuroCup.

Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, στη διάρκεια της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων. Ο Κλιντ Τσάπμαν δεν κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, βρήκε όμως μια ευκαιρία για να δείξει τι μπορεί να κάνει σε ένα καλό επίπεδο. Συμφώνησε με την Άλμπα Βερολίνου, έπαιξε υπό τις οδηγίες του Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες στο EuroCup, έκανε μερικές σπουδαίες εμφανίσεις στη διοργάνωση, όμως από την Παρασκευή (23/11) ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 29χρονος ψηλός πρόλαβε να παίξει σε οκτώ ματς του EuroCup, είχε μέσους όρους 10 πόντων με 57% στα δίποντα και 95% στις βολές, 4.8 ριμπάουντ και σχεδόν ένα μπλοκ ανά 17:28 συμμετοχής, έβαλε 19 πόντους με 7/9 δίποντα και 5/5 βολές σε 22 λεπτά στην Τόφας Μπούρσα, είχε 15 εντός έδρας απέναντι στους Τούρκους, άλλους 15 απέναντι στη Λιμόζ, ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του στη διάρκεια της σεζόν, όμως η επιστροφή του Ντένις Κλίφορντ στη δράση, τον έθεσε εκτός ομάδας. Ο Τσάπμαν είχε, άλλωστε, υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώθηκε και δεν επεκτάθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ