ΕΥΡΩΠΗ

Η Γιουβέντους έδιωξε τον Γκλεν Ράις μετά από τέσσερις μέρες συνεργασίας

Washington Wizards guard Glen Rice Jr. (14) dribbles the ball in the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic Monday, Dec. 2, 2013, in Washington. The Wizards won 98-80. (AP Photo/Alex Brandon)
AP Photo/Alex Brandon AP PHOTO/ALEX BRANDON

Δεν σεβάστηκε την καραντίνα, μέθυσε το πρώτο βράδυ, πήγε σε κακή κατάσταση στην πρωινή προπόνηση και εκεί πλακώθηκε με τους πάντες. Ο Γκλεν Ράις Τζούνιορ τα έκανε όλα λάθος και η Γιουβέντους τον έδιωξε μετά από μόλις τέσσερις ημέρες.

Πριν από δύο χρόνια, έσπασε στο ξύλο τον Γκάι Πνίνι όταν έπαιζαν μαζί στο ισραηλινό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χάποελ Χολόν. Καταπληκτικός σκόρερ, με ταλέντο που σίγουρα θα του έδινε μια θέση στο ΝΒΑ, άθλιος όμως χαρακτήρας, ο Γκλεν Ράις Τζούνιορ τα έκανε όλα λάθος και μετά από τέσσερις μέρες στη λιθουανική Γιουβέντους Ουτένα εκδιώχθηκε διότι πρόλαβε να κάνει όσα δεν φαντάζονταν οι άνθρωποι που επένδυσαν στο ταλέντο του.

Σύμφωνα με το 15min.lt, ο Ράις δεν σεβάστηκε την καραντίνα στην οποία έπρεπε να μπει με την άφιξή του στη Λιθουανία, βγήκε το πρώτο βράδυ και μέθυσε, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί το επόμενο πρωί στην προπόνηση σε κακή κατάσταση. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα έβαλε με τον ύψους 2μ.16 Μιντάουγκας Κούπσας και του ζήτησε να βγουν από το γήπεδο για να λύσουν τις διαφορές τους με μπουνιές, πριν αρπαχτεί με όλους τους προπονητές του και αναγκάσει την ομάδα να καταγγείλει το συμβόλαιό του.

" Αυτός ο άνθρωπος είναι εντελώς απρόβλεπτος και έχει πολλά προβλήματα στη ζωή του. Πήραμε το ρίσκο, αλλά δεν δούλεψε. Τέλος το τσίρκο, ας βρούμε κάποιον που θα θέλει να παίξει μπάσκετ και όχι να κάνει τη μία ανοησία πίσω από την άλλη" ήταν η δήλωση του διευθυντή της Γιουβέντους Ουτένα, ομάδας που ιδρύθηκε το 2000, Εϊμάντας Σκέρσις. Για την ιστορία, ο Γκλεν Ράις Τζούνιορ ήταν ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ρόστερ καθώς οι μηνιαίες αποδοχές του έφταναν τις 7.000 ευρώ.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ