ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ χάλασε το ντεμπούτο του Δέδα

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Χάποελ Χολόν είχε εξαιρετική εικόνα στο ντεμπούτο του Στέφανου Δέδα στην άκρη του πάγκου, η ποιότητα των παικτών της Χάποελ Ιερουσαλήμ αρκούσε όμως για να δώσει τη νίκη στους κόκκινους (91-84).

Ο Στέφανος Δέδας κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Χάποελ Χολόν στο παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (αντίπαλος της ΑΕΚ στο BCL), αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Παρά την εξαιρετική εικόνα της ομάδας του για σαράντα λεπτά, η ατομική ποιότητα κάποιων παικτών των κόκκινων έκανε τη διαφορά στο τέλος και χάρισε τη νίκη στο σύνολο του Όντεντ Κάτας (91-84).

Ο Σουλεϊμάν Μπράιμο είχε 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Τζέιμς Φελντέιν τελείωσε με 20 πόντους (με 4/7 τρίποντα) και 4 ασίστ, ενώ ο ΤαΣον Τόμας έκανε νταμπλ νταμπλ με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Στέφανου Δέδα πλήρωσαν τη χαμένη μάχη των ριμπάουντ (29 έναντι 43). Το δίδυμο των Τρόι Κόπεν (23 πόντοι) και Μάρκους Φόστερ (23 πόντοι) ήταν αυτό που ηγήθηκε επιθετικά για τη Χάποελ Χολόν, η οποία έχει μπροστά το ντέρμπι με τη Χάποελ Εϊλάτ, μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για την εξέλιξη της σεζόν για το σύνολο του 37χρονου τεχνικού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ