ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισραήλ: Πρώτη ήττα για τη Μακάμπι

Ισραήλ: Πρώτη ήττα για τη Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στη Winner League, με θύτη τη Χάποελ Εϊλάτ. Τραυματίστηκε ο Σκότι Γουίλμπεκιν.

Δύο μέρες αφού έσπασε το εντός έδρας αήττητο στην EuroLeague, έσπασε κι αυτό της Winner League για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η "ομάδα του λαού" δεν τα κατάφερε στην έδρα της Χάποελ Εϊλάτ (86-81), για το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα στο ισραηλινό πρωτάθλημα μετά από δεκαέξι σερί νίκες. Ο Ντένι Αβντίγια έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με 26 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 11 κερδισμένα φάουλ, ο Οθέλο Χάντερ σημείωσε ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ (18 πόντοι, 13 ριμπάουντ), αλλά δεν έφταναν για να έρθει η νίκη.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν άστοχοι από την περιφέρεια (7/23), με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να προσφέρει 7 πόντους (με 3/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 1/1 βολή), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 λάθη και 1 κλέψιμο.

Μέσα σε όλα, ο Σκότι Γουίλμπεκιν αποχώρησε από το παιχνίδι με πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των ανθρώπων της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Την ήττα γνώρισε κι η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα από τη Μακάμπι Ασντόντ (82-69), με θύτες τους Λιόρ Ελιγιάχου (20 πόνοι, 9 ριμπάουντ) και Πολ Στολ (21 πόντοι με 5/9 τρίποντα).

Photo Credits: Maccabi Tel Aviv BC / Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ