ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλόγηρος: Τυχερός μέσα στην ατυχία του

Καλόγηρος: Τυχερός μέσα στην ατυχία του
FIBA

Οι αρχικοί φόβοι δεν επιβεβαιώθηκαν για τον Ανδρέα Καλόγηρο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Γλίτωσε τα χειρότερα ο διεθνής φόργουορντ, που θα είναι έτοιμος για την τελική φάση του EuroLeague Next Gen.

Ο Ανδρέας Καλόγηρος πανηγύρισε την κατάκτηση του EuroLeague Next Gen στη Zalgirio Arena με τη Λιέτουβος Ρίτας, αλλά δεν μπόρεσε να χαρεί την επιτυχία λόγω του τραυματισμού του. Ο 17χρονος φόργουορντ ήταν βασικός συντελεστής στο 4/4 που έκανε η λιθουανική ομάδα στη διοργάνωση του Κάουνας, λαβώθηκε όμως στον τελικό με αποτέλεσμα να μείνει στα "πιτς" για το επόμενο διάστημα.

Το ευχάριστο στην περίπτωσή του βέβαια είναι πως απέφυγε τα χειρότερα, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι. Ο πρώην παίκτης του Μαντουλίδη αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Όπερ και σημαίνει πως -αν όλα κυλήσουν ομαλά- θα είναι σε θέση να βοηθήσει τη Λιέτουβος Ρίτας στην τελική φάση του EuroLeague Next Gen στην Κολωνία, την περίοδο του Final Four.

Θυμίζουμε ότι στους τέσσερις αγώνες που έδωσε η Λιέτουβος Ρίτας στη Zalgirio Arena, ο Ανδρέας Καλόγηρος είχε:

60 πόντους (15 μ.ο.)

17/26 δίποντα (65.4%)

6/15 τρίποντα (40%)

8/14 βολές (57.1%)

43 ριμπάουντ (10.8 μ.ο.)

8 ασίστ (2 μ.ο.)

2 κλεψίματα (0.5 μ.ο.)

10 λάθη (2.5 μ.ο.)

2 μπλοκ (0.5 μ.ο.)

Photo Credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ