ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέι Σι Ρίβερς: Η πρόταση που έχει στα χέρια του

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρίκι Λίντο αποχώρησε από την Ιταλία ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και η πρώην πλέον ομάδα του, η Ρέτζιο Εμίλια, θέλει να τον αντικαταστήσει με τον πολύπειρο Κέι Σι Ρίβερς στον οποίο κατέθεσε πρόταση συνεργασίας.

Στα 31 του χρόνια, ο Κέι Σι Ρίβερς παραμένει free agent μετά από δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό και μια εξαιρετική καριέρα σε σημαντικές ομάδες της Ευρώπης (Μπένετον Τρεβίζο, Ροάν, Βίρτους Μπολόνια, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χίμκι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου). Ο Αμερικανός περιφερειακός αντιμετώπισε πέρυσι έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο, αυτό το πρόβλημα αποθάρρυνε αρκετούς "μνηστήρες", τώρα όμως φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να τον δούμε ξανά στα παρκέ.

Σύμφωνα με τον Εμιλιάνο Κάρκια του Sportando, η Ρέτζιο Εμίλια ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ρίκι Λίντο που αποχαιρέτησε την Ιταλία ως πρώτος σκόρερ της Λίγκας για να παίξει στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπάνβιτ και ο εκλεκτός είναι ο Ρίβερς στον οποίο κατατέθηκε επίσημη πρόταση. Σύμφωνα πάντα με τον Ιταλό δημοσιογράφο ο Αμερικανός σουτέρ δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, καθώς φαίνεται πως περιμένει κάτι καλύτερο, ενδεχομένως μια ακόμη ευκαιρία για να βρεθεί στο περιβάλλον ομάδας που συμμετέχει στη EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ