ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός: Θετικός παίκτης της Παρτιζάν που έπαιξε σε φιλικό στο οποίο έδωσε το παρών ο Γιόκιτς

Κορονοϊός: Θετικός παίκτης της Παρτιζάν που έπαιξε σε φιλικό στο οποίο έδωσε το παρών ο Γιόκιτς
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η Παρτιζάν ανακοίνωσε ότι ο Νίκολα Γιάνκοβιτς που αγωνίστηκε πριν μερικές ημέρες σε φιλικό βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ανησυχία και για τον Γιόκιτς που έδωσε το παρών στο παιχνίδι ως θεατής.

Συναγερμός στην Παρτιζάν. Όπως αποκάλυψε το σάιτ "nova.rs", ένας παίκτης της ομάδας βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό, σκορπώντας την ανησυχία στην ομάδα, με την Παρτιζάν να ανακοινώνει ότι αυτός ο παίκτης ήταν ο Νίκολα Γιάνκοβιτς.

Ο νεαρός σέντερ έκανε κανονικά προπονήσεις με τους συμπαίκτες του εδώ και μερικές εβδομάδες, ενώ πρόσφατα αγωνίστηκε σε φιλικό προς τιμήν του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς. Και κάπου εδώ είναι που μπλέκεται και το όνομα του Νίκολα Γιόκιτς.

Ο σέντερ των Νάγκετς είχε δώσει το παρών στο φιλικό ως θεατής, τρελαίνοντας κόσμο με την αλλαγή στο σώμα του, οπότε τόσο αυτός, όσο και όλοι όσοι βρέθηκαν στο παιχνίδι πρέπει τώρα να εξεταστούν για τον κορονοϊό. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό η ανησυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη κυρίως γιατί οι παίκτες της Παρτιζάν έδωσαν πρόσφατα το παρών και σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα για το Κύπελλο Σερβίας, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ξέρει πότε κόλλησε τον ιό και αν τον έχει μεταδώσει.

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ