ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόσοβο: Νέος ομοσπονδιακός ο Χρήστος Μαρμαρινός

Κόσοβο: Νέος ομοσπονδιακός ο Χρήστος Μαρμαρινός
EUROKINISSI

Ο Χρήστος Μαρμαρινός είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός του Κοσόβου, το οποίο ανακοίνωσε τη συμφωνία τριετούς διάρκειας με τον 43χρονο προπονητή.

Η ελληνική προπονητική σχολή απέκτησε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου -με κάθε επισημότητα- έναν ακόμη εκπρόσωπο στο εξωτερικό ( μετά τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο που θα βρεθεί στο πλευρό του Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ). Ο λόγος για τον Χρήστο Μαρμαρινό, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του Κοσόβου με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο 43χρονος τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομοσπονδία της χώρας, με πρώτη του αποστολή τα παιχνίδια απέναντι σε Ισλανδία (στις 20/2) και Λουξεμβούργο (στις 23/2). " Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα, θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και ελπίζω να φέρουμε επιτυχίες. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά θα εστιάσουμε στα δυνατά μας σημεία και στους παίκτες που είναι τώρα διαθέσιμοι" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μαρμαρινός κατά την παρουσίασή του.

Ο καλύτερος παίκτης του Κοσόβου δεν είναι κάποιος γηγενής, αλλά ο Σον Τζόουνς, που αγωνίζεται ως νατουραλιζέ. Ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ αγωνίζεται φέτος στην Πολωνία με τη φανέλα της Ανβίλ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ