ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Λιθουανίας: Λαμόνικα και Ρίζικ στο Final Four

Κύπελλο Λιθουανίας: Λαμόνικα και Ρίζικ στο Final Four

O Λουίτιζι Λαμόνικα και ο Μπόρις Ρίζικ είναι οι δύο από τους τέσσερις διαιτητές που θα σφυρίξουν στο FinaL Four του Κυπέλλου της Λιθουανίας (17-19/2).

Ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ θα βρεθούν στο Βίλνιους και θα σφυρίξουν στο Final Four του λιθουανικού Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Siemens Arena (17-19/2).

O Ιταλός ρέφερι μάλιστα με δηλώσεις του δεν στην ιστοσελίδα "Roseto" δεν έκρυψε πως "η πρόσκληση ήταν αναπάντεχη, αλλά καλοδεχούμενη. Είμαι χαρούμενος για την εμπειρία που θα έχω δίπλα στους λιθουανούς διαιτητές και για την επιστροφή μου στη Siemens Arena μετά το Eurobasket του 2011".

Ο Λουίτζι Λαμόνικα, όμως, δεν είναι μοναδικός ξένος προσκεκλημένος των Λιθουανών, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιαγράφο, Ντονάτας Ουρμπονας στο Final Four θα σφυρίξει και ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ. Οι Λιθουανοί Τόμας Γιασεβίτσιους, Γιούργκις Λαουριναβίτσιους, Αρτούρας Σούκις και Γκίτις Βίλιους συμπληρώνουν την εξάδα των διαιτητών για το Final Four.

Η Νεπτούνας και η Ρίτας Βίλνιους έχουν πάρει το εισιτήριου για τους "4", ενώ τα άλλα δύο εισιτήρια του Final Four διεκδικούν η Ζάλγκιρις, η Σιαουλιάι, η Λιετκαμπέλις και η Πιένο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ