ΜΠΑΣΚΕΤ

Μακάμπι: Χαμόγελα για τη νίκη, αλλά...

Μακάμπι: Χαμόγελα για τη νίκη, αλλά...
MACCABI TEL AVIV BC / TWITTER

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρέμεινε αήττητη στη Winner League, μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Χάποελ Χολόν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενημερώθηκε όμως ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Όμρι Κάσπι για ακόμη δύο ομάδες.

Εντός των συνόρων, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει αντίπαλο. Τελευταίο -χρονικά- θύμα της, η Χάποελ Χολόν, που δεν κατάφερε να προβάλλει τις παραμικρές αντιστάσεις. Οι γηπεδούχοι πήραν με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη (94-76), με τον Σκότι Γουίλμπεκιν να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση με 30 πόντους και 8/14 τρίποντα σε μόλις 21 λεπτά συμμετοχής.

Η "ομάδα του λαού" τελείωσε το παιχνίδι με 23/36 δίποντα και +13 ριμπάουντ (45 έναντι 32), στοιχεία που καθόρισαν τις εξελίξεις στο σαραντάλεπτο. Πέρα από τον Σκότι Γουίλμπεκιν πάντως, σημαντική ήταν κι η επίδραση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος είχε 12 πόντους (με 2/3 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 5/5 βολές), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Το +18 και η διεύρυνση του αήττητου δεν αρκούσαν βέβαια για να φέρουν απλόχερα χαμόγελα στο στρατόπεδο της Μακάμπι, αφού λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε επίσημα γνωστό πως ο Όμρι Κάσπι θα μείνει για ακόμη δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Ο σούπερ σταρ της ισραηλινής ομάδας δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, θεωρήθηκε πριν από μία εβδομάδα ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στην δράση, αλλά αποδείχθηκε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Όπερ και σημαίνει πως θα χάσει -τουλάχιστον- τα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός), Ζενίτ (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός).

Photo Credits: Maccabi Tel Aviv BC / Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ