ΜΠΑΣΚΕΤ

Νταμπλ νταμπλ από Καλαϊτζάκη και Δίπλαρο

BASKET LEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÊÕÌÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÊÕÌÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο Νίκος Δίπλαρος έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις αυτό το διήμερο σε Λιθουανία και Γεωργία, αντίστοιχα. Ο δεύτερος οδήγησε σε νίκη την Μπατούμι στην πρώτη του εμφάνιση.

Όσο περνάει ο καιρός, ο Γιώργος Καλαίτζάκης αφήνει όλο και πιο έντονα το στίγμα του στην LKL. Ο 21χρονος γκαρντ, που αγωνίζεται στη Νεβέζις ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του στην εντός έδρας ήττα από την Γιουβέντους (80-78) στα 28'53'' που χρησιμοποιήθηκε.

Τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους (με 4/11 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 4/5 βολές), 10 ριμπάουντ, 2 λάθη, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. Ο αδελφός του, Παναγιώτης, προσέφερε 12 πόντους (με 2/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 5/6 βολές), 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21'05'' συμμετοχής.

Εξαιρετικός ήταν κι ο Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στη Γεωργία. Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ αποχώρησε από τη Λόβτσεν (Μαυροβούνιο), αλλά δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υπογράφοντας μέχρι το τέλος της σεζόν με τη Μπατούμι. Στο πρώτο του παιχνίδι είχε 22 πόντους (με 2/3 δίποντα, 3/9 τρίποντα και 9/10 βολές), 3 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη στα 35'05'' που βρέθηκε στο παρκέ. Ήταν αυτός που οδήγησε την Μπατούμι στη νίκη επί της Ολίμπι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ