ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιόκιτς βράβευσε τον Μπιτάτζε

Ο Γιόκιτς βράβευσε τον Μπιτάτζε

Λίγο πριν από το τζάμπολ της δεύτερης αναμέτρησης ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Μέγκα Μπέμαξ, ο Νίκολα Γιόκιτς έδωσε στον Γκόγκα Μπιτάτζε το βραβείο του MVP του πρωταθλήματος Σερβίας.

Η Μέγκα Μπέμαξ υποδέχτηκε τον Ερυθρό Αστέρα στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το πρωτάθλημα Σερβίας, με τους Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς να βρίσκονται στο γήπεδο, μαζί με τον εκπρόσωπο τους, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, ο Γκόγκα Μπιτάτζε -που έχει μοιράσει τη χρονιά ανάμεσα στη Μέγκα Μπέμαξ και τη Μπούντουτσνοστ- πήρε το βραβείο του MVP του πρωταθλήματος Σερβίας από τα χέρια του Νίκολα Γιόκιτς. Μία κίνηση συμβολική ενδεχομένως. Βλέπετε, ο Γιόκιτς πήγε από τη Μέγκα Μπέμαξ στο ΝΒΑ και πλέον είναι από τους κορυφαίους σέντερ στον κόσμο ως παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς.

Κάτι που θέλει να πετύχει κι ο Γκόγκα Μπιτάτζε, ο οποίος πλέον ετοιμάζεται για το άλμα στο NBA. Ο Γεωργιανός αναδείχθηκε και Rising Star στη EuroLeague την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όσο για τους αριθμούς του Μπιτάτζε; Είχε 19.7 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 2.2 τάπες σε 21 λεπτά κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα Σερβίας και 12.1 πόντους με 6.4 "σκουπίδια" στα 13 παιχνίδια της EuroLeague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ