ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μίλαν Γκούροβιτς συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου και της κόρης του

Ο Μίλαν Γκούροβιτς συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου και της κόρης του

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ και του Περιστερίου, Μίλαν Γκούροβιτς συνελήφθη από τις σερβικές Αρχές, αφού κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου του και της κόρης του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σερβικά Μέσα, ο Μίλαν Γκούροβιτς έχει συλληφθεί από την αστυνομία του Βελιγραδίου, καθώς φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του Τάνια και την κόρη του Μιλίτσα.

Ο 44χρονος φέρεται να παραδέχτηκε στις Αρχές το περιστατικό, το οποίο εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμά τους, με την εδώ και δυόμιση δεκαετίες σύζυγό του και με την μοναδική του κόρη (από τα τέσσερα παιδιά του).

Ο Μίλαν Γκούροβιτς είχε αγωνιστεί για μία πενταετία στο Περιστέρι (1993-1998) το οποίο πέρυσι τον βράβευσε, ενώ το 2000 είχε περάσει και από την ΑΕΚ έχοντας πρόταση και από τον Παναθηναϊκό. Το 2000 κλήθηκε αρχικά στην εθνική της πάλαι ποτέ ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, αλλά εν τέλει "κόπηκε" από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο μάλιστα απέρριψε ο ίδιος με τη σειρά του, όταν ο Σέρβος τεχνικός του πρότεινε να πάρει μεταγραφή στο "τριφύλλι". Το 2009 αποσύρθηκε από τα παρκέ για να ακολουθήσει το μονοπάτι της προπονητικής, έχοντας πόστο βοηθού και στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2012-13.

Ο Μίλαν Γκούροβιτς συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου και της κόρης του

Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε Μέσο της Σερβίας, ο Γκούροβις είχε ρωτηθεί για τη σχέση του με τα παιδιά του, κάνοντας ειδική αναφορά στον χαρακτήρα της κόρης του: "Η Μιλίτσα είναι πραγματική... φωτιά. Κληρονόμησε εντελώς τον χαρακτήρα μου. Αποφασίζει περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό. Θα πρέπει να το ισορροπήσουμε αυτό κάπως, μαθαίνοντας από τα λάθη που έχει δείξει η ιστορία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ