ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Νόρις Κόουλ υπέγραψε συμβόλαιο μικρής διάρκειας με τη Μακάμπι Χάιφα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΑΚΑΜΠΙ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / MACCABI - OLYMPIAKOS / ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ(Α) ΚΟΟΥΛ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΑΚΑΜΠΙ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / MACCABI - OLYMPIAKOS / ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ(Α) ΚΟΟΥΛ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έκπληξη από τον Νόρις Κόουλ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μικρής διάρκειας με τη Μακάμπι Χάιφα προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στα φιλικά που έχει να δώσει με ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Νόρις Κόουλ συμφώνησε με τη Μακάμπι Χάιφα για συμβόλαιο μικρής διάρκειας. Πόσο μικρής διάρκειας; Τριών φιλικών για την ακρίβεια, όσα παιχνίδια θα δώσει η ομάδα του Ισραήλ με ομάδες του ΝΒΑ!

Ο άλλοτε ΝΒΑερ και ο Μπράντον Ρας είναι οι δύο παίκτες που αποφάσισε να προσθέσει στο ρόστερ της η Μακάμπι Χάιφα για τους αγώνες με τους Γκρίζλις (6/10), τους Μπλέιζερς (11/10) και τους Γουλβς (13/10), προκειμένου να φανεί περισσότερο ανταγωνιστική.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μακάμπι Χάιφα προχωρεί σε τέτοια ενέργεια. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και το 2017, συμφωνώντας τότε με τον Τζος Σμιθ, ο οποίος ενίσχυσε τους Ισραηλινούς σε τρία παιχνίδια, κόντρα τότε στους Τζαζ, τους Πέισερς και τους Μπλέιζερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ