ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πάτρικ Γιανγκ δεν το βάζει κάτω και γυρίζει στα παρκέ

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πέντε χρόνια μετά από τον τραυματισμό του και τρία χρόνια μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ο Πάτρικ Γιανγκ κάνει άλλη μια προσπάθεια να γυρίσει στα παρκέ, καθώς συμφώνησε με την Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα.

Το καλοκαίρι του 2015 επιβραβεύθηκε για την εξαιρετική πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη με μια καλή μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε, όμως ο Πάτρικ Γιανγκ στάθηκε άτυχος όταν στις 12 Νοεμβρίου του ίδιου έτους διέλυσε το γόνατό του σε αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές για τη EuroLeague. Από εκείνη τη βραδιά, όταν ήταν 23 ετών και ένας από τους ανερχόμενους αστέρες των ευρωπαϊκών παρκέ, μέχρι σήμερα ο Αμερικανός σέντερ δεν βρήκε ποτέ ξανά τον εαυτό του όσο κι αν προσπάθησε να ξεχάσει το κακό που του συνέβη.

Πέντε χρόνια μετά από τον τραυματισμό του και τρία μετά από την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, ο 28χρονος πλέον αθλητής συνεχίζει να παλεύει για να παίξει και πάλι μπάσκετ σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Το πρωί της Παρασκευής (31/7) η Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα ανακοίνωσε την απόκτησή του, με τον πρώην παίκτη του Απόλλωνα Πάτρας, Λίορ Λούμπιν, να αναλαμβάνει ως head coach της ομάδας να βοηθήσει τον Γιανγκ σε ακόμα μία ευκαιρία μετά από εκείνη που του έδωσε τη σεζόν 2018/19 η Αβελίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ