ΜΠΑΣΚΕΤ

"Όχι" του Λάντεσμπεργκ στο Ισραήλ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - ESTUDIANTES (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - ESTUDIANTES (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Ισραήλ έκανε απόπειρα να εντάξει στην εθνική ομάδα τον Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, με τον έμπειρο φόργουορντ να απαντάει όμως αρνητικά λόγω των υποχρεώσεών του στην Τουρκ Τέλεκομ.

Τη μέρα που ο Όντεντ Κάτας ανακοίνωσε την προεπιλογή του για τα πρώτα παιχνίδια της β' προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έγινε γνωστό πως ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από την ισραηλινή ομοσπονδία.

Όπως μετέδωσε το Walla!Sport, ο 28χρονος φόργουορντ δέχθηκε κρούση από την εγχώρια ομοσπονδία για να ενισχύσει την εθνική ομάδα για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, με σκοπό να ανεβάσει την ποιότητα της περιφερειακής γραμμής και -πάνω απ' όλα- να αποτελέσει την πρώτη λύση στην περιφέρεια. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με το "όχι" του Όμρι Κάσπι και την απουσία των Άλεξ Τάιους και Ρίτσαρντ Χάουελ (για διαφορετικούς λόγους) , το Ισραήλ βρίσκεται χωρίς κάποιον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Εξ ου κι η κίνηση να πειστεί ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά επικαλούμενος την ανάγκη να βρίσκεται εξ αρχής στην προετοιμασία της Τουρκ Τέλεκομ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο το φετινό καλοκαίρι.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην παίκτης της Εστουδιάντες βρέθηκε στο επίκεντρο για να αγωνιστεί ως νατουραλιζέ σε μια ευρωπαϊκή εθνική ομάδα, αφού στο παρελθόν -κατά δήλωση του ιδίου- η Αυστρία είχε επιχειρήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ