ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρτίζαν: Δεν τραβάει το σχοινί στα άκρα και συνεχίζει στο πρωτάθλημα

Παρτίζαν: Δεν τραβάει το σχοινί στα άκρα και συνεχίζει στο πρωτάθλημα

Η Παρτίζαν ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το σερβικό πρωτάθλημα, ωστόσο ζητάει να γίνουν σαρωτικές αλλαγές στο μπάσκετ της χώρας.

Η Παρτίζαν δεν θα ακολουθήσει τελικά τον δρόμο του Ολυμπιακού. Η σερβική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα υλοποιήσει την αρχική απειλή της για αποχώρηση από το πρωτάθλημα με αφορμή την διαιτησία του πρώτου τελικού με τον Ερυθρό Αστέρα , ωστόσο ζήτησε να γίνουν αλλαγές εις βάθος στην δομή του σερβικού μπάσκετ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

" Μετά το πρώτο παιχνίδι των τελικών της σερβικής Superleague και όσα σκανδαλώδη έγιναν τόσο στις κερκίδες, όσο και στον αγωνιστικό χώρο, η διοίκηση της Παρτίζαν είχε έκτακτο συμβούλιο κατά το οποίο πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις αναφορικά με την συμμετοχή της ομάδας στο εγχώριο πρωτάθλημα", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

" Η Παρτίζαν θα βάλει ξανά πάνω απ' όλα το συμφέρον του σερβικού μπάσκετ και θα συνεχίσει να συμμετέχει στους τελικούς, με την επιθυμία να τους ολοκληρώσει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, παρά την ανθυγιεινή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από άλλες. Η Παρτίζαν απαιτεί άμεσες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της λίγκας. Η τωρινή διοίκηση έδειξε την ανικανότητά της τα προηγούμενα χρόνια", γράφει μεταξύ άλλων η σερβική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ