ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρτίζαν: Η πορεία μέχρι το Final Four του Παρισιού θα γίνει ντοκιμαντέρ

Παρτίζαν: Η πορεία μέχρι το Final Four του Παρισιού θα γίνει ντοκιμαντέρ

Η Παρτίζαν ανακοίνωσε ότι η ξέφρενη πορεία στην EuroLeague του 2009/10 που την βρήκε να προκρίνεται στο Final Four θα γίνει ντοκιμαντέρ.

Λίγο το "The Last Dance" και λίγο η εν γένει προσπάθεια να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, έφεραν τη διοίκηση της Παρτίζαν μπροστά την απόφαση για ένα... ντοκιμαντέρ. Οι ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν ότι η ξέφρενη πορεία στην EuroLeague του 2009/10, που τους βρήκε να φτάνουν μέχρι το Final Four του Παρισιού, θα αποτυπωθεί στη μεγάλη (και μικρή) οθόνη.

Εκείνη η σεζόν ήταν η πλέον επιτυχημένη στην σύγχρονη ιστορία της Παρτίζαν (τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τη νέα χιλιετία), δεδομένου ότι συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του Triple Crown και την παρουσία στο Final Four του Παρισιού. Με τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς στον πάγκο, η σερβική ομάδα είχε αποκλείσει -μεταξύ άλλων και- τον Παναθηναϊκό στον δρόμο προς την "πόλη του φωτός" όπου διεκδίκησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια που η Παρτίζαν βρέθηκε σε Final Four της EuroLeague, μετά από εκείνο της Βαρκελώνης το 2008.

Θυμίζουμε πως οι ασπρόμαυροι έφτασαν... μια άμυνα μακριά από τον τελικό της διοργάνωσης. Ο Τζος Τσίλντρες πήρε όμως το επιθετικό ριμπάουντ μετά το airball του Μίλος Τεόντοσιτς και σκόραρε, για να οδηγήσει τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην παράταση και από εκεί να δώσει δεύτερη ευκαιρία στους ερυθρόλευκους. Μία ήττα που -πριν από μερικές εβδομάδες- ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς είχε χαρακτηρίσει ως μία από τις πιο δύσκολες της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ