ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάτρικ Γιανγκ: Αυτή είναι η νέα του ομάδα

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από μια τριετία γεμάτη προβλήματα τραυματισμών, ο Πάτρικ Γιανγκ είναι έτοιμος να γυρίσει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Προς το παρόν, πάντως, θα παίξει σε ένα λιγότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Σε αυτό της Αβελίνο.

Το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, στις αρχές της σεζόν διέλυσε το γόνατό του για να μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης, την επόμενη περίοδο (2016/17) προσπάθησε να βρει τα πατήματά του, δεν ήταν όμως έτοιμος ψυχολογικά για να κυριαρχήσει. Ο Πάτρικ Γιανγκ έμεινε πέρυσι μακριά από τα παρκέ, δούλεψε το κορμί και το μυαλό του και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο 26χρονος πλέον σέντερ συμφώνησε με την Αβελίνο, ομάδα που αγωνίζεται στο EuroCup και μέσω της ιταλικής λίγκας θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Ο Γιανγκ άφησε τον χρόνο να δουλέψει για εκείνον και τώρα μένει να δούμε αν το σώμα του μπορεί να τον κρατήσει όρθιο σε βάθος χρόνου. Στην Αβελίνο ο Αμερικανός θα συναντήσει και τον Νόρις Κόουλ, τον δις πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ, που είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας.

Ο Γιανγκ θα βρίσκεται την Παρασκευή (7/12) στο Αβελίνο, όπως παραδέχθηκε στο Sport24.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ