ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Ξεκάθαρη κλοπή, ανύπαρκτη η ομοσπονδία της Σερβίας"

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Ξεκάθαρη κλοπή, ανύπαρκτη η ομοσπονδία της Σερβίας"

Βέλη κατά της διαιτησίας και της ομοσπονδίας της Σερβίας έριξε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Κόβιτς μετά την ήττα της ομάδας του από την Παρτίζαν στον τελικό Κυπέλλου.

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε στο νήμα στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας, αλλά στις τάξεις της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς "βράζουν" για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Παρτίζαν. Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα μετά το τέλος του αγώνα έριξε τα πυρά του για τους διαιτητές και την ομοσπονδία της χώρας του, ενώ εξήγησε και γιατί η ομάδα του δεν έδωσε το "παρών" στην απονομή των μεταλλίων.

"Θέλω να πω πως πρόκειται για μία ξεκάθαρη κλoπή και πως κατά κάποιο τρόπο επιστρέφουμε σε εποχές που γνωρίζουμε τι συνέβαινε στο σερβικό μπάσκετ. Η ομοσπονδία της Σερβίας είναι ανύπαρκτη και μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας. Ο Ίλια Μπελόσεβιτς (σ.σ. διαιτητής) σε όλη την διάρκεια του βαθμιαία και πολύ πονηρά διέλυε τον Ερυθρό Αστέρα και στο τέλος οι διατητές ολοκλήρωσαν την δουλειά τους. Στην τελευταία μας επίθεση δεν μας δόθηκε καθαρό φάουλ και στη συνέχεια δόθηκαν δύο βολές στην Παρτίζαν, ενώ είχε περάσει ο χρόνος για να γίνει η πάσα (σ.σ. επαναφορά)", δήλωσε ο Σέρβος παράγοντας.

Όσον αφορά το γεγονός πως δεν συνεχάρη την Παρτίζαν και την απουσία της ομάδας του από την απονομή των μεταλλίων, είπε: "Δεν θα μπορούσα να συγχαρώ κάποιον που έχει κλέψει και για αυτό δεν τους έδωσα συγχαρητήρια".

Δείτε το video με το τελευταίο λεπτό της συγκλονιστικής αναμέτρησης, στο οποίο, όμως, δεν φαίνεται αν έγινε παράβαση πέντε δευτερολέπτων στην τελευταία επίθεση της Παρτίζαν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ