ΜΠΑΣΚΕΤ

Σανίδα σωτηρίας η Μακάμπι Χάιφα για τον Τζέιμς Γιανγκ

Boston Celtics' James Young wipes his face during an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Wednesday, April 15, 2015, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Boston Celtics' James Young wipes his face during an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Wednesday, April 15, 2015, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Στο Ισραήλ θα προσπαθήσει να σώσει την καριέρα του ο Τζέιμς Γιανγκ, ένας 23χρονος σούπερ σκόρερ που δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο ΝΒΑ.

Στη μία σεζόν του στο Κεντάκι, ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους περιφερειακούς του NCAA. Ο Τζέιμς Γιανγκ είχε το ταλέντο για μεγάλη καριέρα, δεν την έκανε από το 2014 έως το 2019 που βρέθηκε μεταξύ ΝΒΑ και G League και τώρα θα προσπαθήσει να ωριμάσει αγωνιστικά και πνευματικά στο Ισραήλ καθώς εδωσε τα χέρια με τους παράγοντες της Μακάμπι Χάιφα για συμβόλαιο ενός έτους.

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά παντελώς ανώριμος για το επίπεδο του ΝΒΑ Αμερικανός σκόρερ έγινε draft στο νούμερο 17 από τους Μπόστον Σέλτικς το 2014, έμεινε σε αυτός μέχρι το 2017 και στη συνέχεια πέρασε από τους Μιλγουόκι Μπακς, τους Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς και τις θυγατρικές τους ομάδες στην αναπτυξιακή Λίγκα των ΗΠΑ. Σε 95 αγώνες στο ΝΒΑ ο Γιανγκ είχε 2.3 πόντους και 1 ριμπάουντ ανά 8.5 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ