ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Λιθουανία στέλεχος των Γκρίζλις για τον Γιασικεβίτσιους

Στη Λιθουανία στέλεχος των Γκρίζλις για τον Γιασικεβίτσιους

Ο εκ των αντιπροέδρων των Γκρίζλις, Τάισον Πρινς φέρεται πως ταξίδεψε στη Λιθουανία για να συναντηθεί με τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Τι δήλωσε ο "Σάρας" για το ενδιαφέρον από το ΝΒΑ.

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι αποκάλυψε πως το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται στην λίστα των Γκρίζλις, ενώ σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας του Μέμφις, Τάισον Πρινς, θα συναντηθεί άμεσα με τον κόουτς της Ζάλγκιρις.

Ο Πρινς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Βasketnews.lt από το βράδυ της Τρίτης (30/4) βρίσκεται στη Λιθουανία για να συναντήσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτισιους, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Σάρας μετά τη νίκη (82-68, 2/5) της Ζάλγκιρις επί της Γιουβέντους ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του από τον μαγικό κόσμο και δήλωσε πως "αυτή την σεζόν υπήρχαν περισσότερες κλήσεις κι ενδιαφέρον. Πέρσι ήταν μόνο οι Τορόντο Ράπτορς, αλλά φέτος το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο. Υπήρχαν κάποια τηλεφωνήματα, αλλά είναι σε αρχική φάση, οπότε ακόμα δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ