ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Λόβτσεν ο Νίκος Δίπλαρος

BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στη Λόβτσεν του Μαυροβουνίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από τον Πανιώνιο μετά από δύο χρόνια στην Πλατεία.

Τη φανέλα της Λόβτσεν θα φοράει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Δίπλαρος. Ο 22χρονος γκαρντ έδωσε τα χέρια με την ομάδα από το Μαυροβούνιο, χώρα που θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό. Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Λόβτσεν να του δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη δεύτερη κατηγορία της Aba Liga.

Ο Νίκος Δίπλαρος έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket Εφήβων (2015) και Νέων Ανδρών (2017), υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, σε Βόλο και Κρήτη αντίστοιχα.

Οι επίσημες υποχρεώσεις για τη Λόβτσεν ξεκινούν στις 2 Οκτωβρίου με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Μπόρατς.

Ο σπουδαιότερος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα της Λόβτσεν στο παρελθόν είναι ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, ενώ σε αυτή έχουν αγωνιστεί επίσης ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς (φέτος μεταγράφηκε στον Άρη) και ο Πέταρ Πόποβιτς (πρώην της Νέας Κηφισιάς).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ