ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ και στον δρόμο της ΑΕΚ ο Ντα'Σον Μπάτλερ

West Virginia's Da'Sean Butler (1) reacts after hitting a three-point shot during the first half of the final game against Kentucky in the East Regional of the NCAA college basketball tournament Saturday, March 27, 2010, in Syracuse, N.Y. (AP Photo/David Duprey)
AP Photo/David Duprey AP PHOTO/DAVID DUPREY

Συνεχίζει να ενισχύεται η - αντίπαλος της ΑΕΚ στο Basketball Champions League - Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία μετά την απόκτηση του Τζέιμς Φελντέιν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντα'Σον Μπάτλερ.

Ο Ντα'Σον Μπάτλερ (30 χρονών, 2.01 μέτρα, φόργουορντ) θα βρεθεί κι αυτός στον δρόμο της ΑΕΚ στο Basketball Champions League. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ στο BCL.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Μπάτλερ αγωνίστηκε στην γερμανική Ουλμ. Την σεζόν 2017/18 είχε 10.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 39.6% στα τρίποντα σε 26.2 λεπτά συμμετοχής.

Θυμίζουμε ότι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα .

AP Photo/David Duprey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ