ΜΠΑΣΚΕΤ

Τεόντοσιτς: "Αποφάσισα να ξεκουραστώ ως το τέλος της σεζόν"

Τεόντοσιτς: "Αποφάσισα να ξεκουραστώ ως το τέλος της σεζόν"
AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGAL

Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα αγωνιστεί με την εθνική Σερβίας στο τελευταίο παράθυρο της FIBA, αλλά - όπως τόνισε - δεν θα αγωνιστεί σε κάποια ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Σερβίας στο τελευταίο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν θα αγωνιστεί σε κάποιο σύλλογο ως το τέλος της σεζόν, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την έναρξη της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας της χώρας του για τα ματς με την Εσθονία (21/2) και το Ισραήλ (24/2).

"Θα παίξω αυτά τα δύο παιχνίδια με την Εθνική, τα οποία θα είναι τα τελευταία μου για την τρέχουσα σεζόν. Αποφάσισα να ξεκουραστώ και μην αγωνιστώ σε κάποια άλλη ομάδα ως το τέλος της σεζόν, ώστε να προετοιμαστώ για τη νέα χρονιά μέσω της Εθνική. Θα δουλέψω ατομικά και θα συγκεντρωθώ στην Εθνική", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ κι εν συνεχεία πρόσθεσε:

" Είμαι πάντα χαρούμενος, όταν παίζω με την Εθνική. Το απολαμβάνω. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να πάρει έστω μία νίκη και να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Όσον αφορά το διαζύγιο του με τους Κλίπερς, ο Σέρβος γκαρντ είπε: "Πρώτη φορά αποδεσμεύτηκα από μία ομάδα. Δεν είναι εύκολο να το σκέφτεσαι από αυτή την πλευρά. Ωστόσο, το ήθελα, δεν ήταν μόνο αυτό. Υποφέραμε και οι δύο. Δεν ήθελα να με ανταλλάξουν και να βρεθώ σε μία ομάδα που δεν θα έπαιζα. Είμαι ικανοποιημένος από ό,τι έγινε κι έχουμε καλές σχέσεις" .

AP Photo/Charlie Neibergal

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ