ΓΑΛΛΙΑ

Η Μονακό κάνει λόγο για απάνθρωπες συνθήκες στο γήπεδο της Βιλερμπάν

Η Μονακό κάνει λόγο για απάνθρωπες συνθήκες στο γήπεδο της Βιλερμπάν

Λίγες ώρες πριν από τον καθοριστικό 5ο τελικό του γαλλικού πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της Μονακό έφεραν στην επιφάνεια του θέμα της θερμοκρασίας στο γήπεδο της Βιλερμπάν, κάνοντας λόγο για απάνθρωπες συνθήκες λόγω της ζέστης.

Το βράδυ της Τρίτης (25/06), στις 21:45, η Βιλερμπάν υποδέχεται τη Μονακό στο καθοριστικό Game 5 της σειράς των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος. Με το σκορ στο 2-2, οι Μονεγάσκοι έφεραν στην επιφάνεια το θέμα της θερμοκρασίας, η οποία φτάνει τους 40 βαθμούς λόγω της απώλειας κλιματισμού και δημιουργεί απάνθρωπες συνθήκες, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

" Είναι ένα πρόβλημα και για τις δύο ομάδες. Δεν θα υπάρξει λύση ενόψει Game 5 αλλά για μία ομάδα που θα παίξει EuroLeague, πρέπει να βρεθεί κάποια λύση, επειδή το γήπεδο είναι ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ ", ανέφερε αρχικά ο head coach της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, με τον Αμάρα Σι να συμπληρώνει: " Μετά το Game 2, ο Έρικ Μπάκνερ (σ.σ. πρώην παίκτης του Άρη) αισθανόταν άρρωστος στα αποδυτήρια. Φοβηθήκαμε γι' αυτόν. Ευτυχώς, την κατάσταση τη βελτίωσαν οι γιατροί. Κι ο Πολ Λακόμπ είναι καλύτερα. Υπάρχει όμως πρόβλημα. Το ξέρω επειδή παίζω χρόνια με τη Βιλερμπάν. Είναι πρόβλημα για το άθλημα, τους θεατές και τους παίκτες".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ