ΓΑΛΛΙΑ

Πάρκερ: "Η Βιλερμπάν στη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στo EuroCup"

Πάρκερ: "Η Βιλερμπάν στη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στo EuroCup"

"Η Γαλλία πρέπει να εκπροσωπείται στις καλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, του χρόνου η Βιλερμπάν θα αγωνιστεί στο EuroCup". Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, μίλησε για το μέλλον της ομάδας του.

Ο Τόνι Πάρκερ, πέρα από παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς, είναι παράλληλα και πρόεδρος της Βιλερμπάν. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, επεσήμανε πως η Γαλλία πρέπει να εκπροσωπείται στις καλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επεσήμανε πως από την νέα σεζόν, η ομάδα του θα λαμβάνει μέρος στο EuroCup.

Συγκεκριμένα, ο Τόνι Πάρκερ σχολίασε τα εξής: "Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με την EuroLeague. Έχω ενημερώσει τη γαλλική ομοσπονδία και την LNB (σ.σ. γαλλική λίγκα) ότι η Βιλερμπάν θα αγωνιστεί στο EuroCup της επόμενης σεζόν. Θέλουμε να αγωνιστούμε μελλοντικά στην EuroLeague. Η Γαλλία πρέπει να εκπροσωπείται στις καλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εμπιστεύομαι τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και γνωρίζω καλά τις προσπάθειές του για τη βελτίωση και την προώθηση του αθλήματος. Αν όμως δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στη FIBA και την EuroLeague, στόχος μου είναι να συμμετάσχουμε στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball. Ελπίζω οι δυο πλευρές να έλθουν σε συμφωνία για το καλό του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θέλουμε να αγωνιστούμε στο EuroCup και ελπίζω να παίξουμε στην EuroLeague σε δυο χρόνια".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ