ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρμάνι Μιλάνο - Τορίνο 82-71: Κατέκτησε το Supercopa η πρωταθλήτρια Ιταλίας

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Αρμάνι Μιλάνο απώλεσε διαφορά 18 πόντων κόντρα στην Τορίνο στον τελικό του Supercopa, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 82-71 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ιταλία.

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε τα εύκολα-δύσκολα κόντρα στην Τορίνο στον τελικό του Supercopa, απώλεσε διαφορά 18 πόντων, αλλά στο φινάλε μίλησε η ποιότητά της, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 82-71 και να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ιταλία.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο ξεκίνημα, με την Αρμάνι να καταφέρνει ωστόσο χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο (το επιμέρους του οποίου ήταν 21-10 υπέρ της) να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 41-31. Στην τρίτη περίοδο μπήκε ακόμα πιο δυνατά, ξεφεύγοντας με 57-39 και 67-51, δείχνοντας να ελέγχει το παιχνίδι. Στην τέταρτη περίοδο ωστόσο η Τορίνο αντέδρασε και με αντεπίθεση διαρκείας μείωσε στους 6 πόντους (73-67). Ένα καλάθι και φάουλ του Γκουντάιτις όμως και ένα δίποντο του Μπρουκς έστειλαν άμεσα την διαφορά στους 11 πόντους (78-67), με την Αρμάνι να κάνει τα... απαραίτητα στο φινάλε για να κερδίσει.

Οι Μίτσοβ και Γκουντάιτις είχαν από 17 πόντους για τους νικητές, με τον Νέντοβιτς να προσθέτει 14 πόντους και τον Μάικ Τζέιμς 10 πόντους. Για την Τορίνο, ο Καρ είχε 15 πόντους και ο ΜάΚαντου 12 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ