ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρμάνι - Βίρτους: "Πολυβόλο" ο Μάικ Τζέιμς, έκανε πάρτι στην Μπολόνια

Αρμάνι - Βίρτους: "Πολυβόλο" ο Μάικ Τζέιμς, έκανε πάρτι στην Μπολόνια

Ο Μάικ Τζέιμς πήγε... αγριεμένος στο Μιλάνο και το απέδειξε με μία ακόμα επιβλητική του εμφάνιση, αυτή τη φορά απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια για την 2η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στην πρεμιέρα της Euroleague, ο Μάικ Τζέιμς σημείωσε 13 πόντους (1 τρίποντο) στην εκτός έδρας επιτυχία της Αρμάνι με 82-71 απέναντι στην Μπουντούτσνοστ, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα... διπλασίασε την παραγωγικότητά του!

Αυτό το έκανε κόντρα στην Βίρτους στην Μπολόνια για την 2η αγωνιστική της Serie A, με την ομάδα του Πιανιτζάνι να αντιμετωπίζει δυσκολίες και να χρειάζεται στο φινάλε η κλάση του πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού για να περάσει αλώβητη από την "Pala Dozza".

Ο Τζέιμς ήταν ο μαέστρος στην ορχήστρα της Αρμάνι και ολοκλήρωσε το ματς με 26 πόντους και 6 ασίστ, ενώ ήταν εκείνος που στα τελευταία λεπτά πήρε όλες τις κρίσιμες επιθέσεις και ουσιαστικά "σκότωσε" τους γηπεδούχους.

Σημειώνεται πως πέρα από τον Μάικ Τζέιμς, η Αρμάνι Μιλάνο είχε σε καλή βραδιά τόσο τον Νέντοβιτς που σταμάτησε στους 18 πόντους όσο και τον Γκουντάιτις που είχε 14 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ