ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτός ο γκαρντ διέλυσε το σύστημα αξιολόγησης

Αυτός ο γκαρντ διέλυσε το σύστημα αξιολόγησης

Ο Αζάια Σουόν που κοσμεί τα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας Ιταλίας, προσέφερε ένα ασύλληπτο μπασκετικό σόου, ίσως ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας.

Ο σεσημασμένος σκόρερ της Β' Ιταλίας αλλά και πολλών άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (μία απλή αναζήτηση στο Youtube θα σας πείσει για τα κατορθώματά του), συνέτριψε το σύστημα αξιολόγησης στην αναμέτρηση της ομάδας του, της Φερράρα, εναντίον της Μάντοβα.

Οι επιδόσεις του δεν είναι απλώς αξιοζήλευτες. Χωρίς ίχνος υπερβολής, προκαλούν ίλιγγο. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, σημείωσε 3/7 δίποντα, 9/13 τρίποντα, 11/12 βολές, 8 ριμπάουντς και 10 ασίστς. Το κοντέρ όμως δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζει να γράφει καθώς ο φονικός Αμερικανός σουτέρ κέρδισε επίσης 12 φάουλ ενώ έγραψε και 4 κλεψίματα. Όσο για το ranking του, τα έπαιξε τελείως αφού σταμάτησε στους 65 βαθμούς.

Σίγουρα, αυτή η μυθική εμφάνιση του Σουόν θα χρειαστεί καιρό για να ξεχαστεί. Τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους αντιπάλους του. Στο βίντεο, ακολουθούν τα εξωπραγματικά στιγμιότυπα του κυρίου Αζάια Σουόν. Απολαύστε με μέτρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ