ΙΤΑΛΙΑ

Ιταλία: Δύο αγωνιστικές στον Ντελφίνο γιατί έριξε σφαλιάρα σε αντίπαλο

Argentina's Carlos Delfino (10) reacts to a call during a basketball game against Lithuania at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 11, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Argentina's Carlos Delfino (10) reacts to a call during a basketball game against Lithuania at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 11, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall) AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Ο Κάρλος Ντελφίνο τσακώθηκε με τον Βασίλιε Πούσιτσα, του έριξε σφαλιάρα και τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές από την ιταλική ομοσπονδία.

Η επιστροφή του Κάρλος Ντελφίνο στην δράση για λογαριασμό της Πέζαρο είναι εξαιρετική. Ο 38χρονος φόργουορντ δεν πτοείται από τα... χρόνια και τους πολλούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν την τελευταία τριετία, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση με τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου. Τα πρώτα δείγματα γραφής στο Super Cup άλλωστε είναι κάτι παραπάνω ενθαρρυντικά, με τους 13 πόντους που σημείωσε στο παιχνίδι με τη Σάσαρι (ήττα για τη Βαρέζε με 86-71) να αποτελούν την τελευταία -χρονικά- απόδειξη αυτού.

Παρόλ' αυτά, τα νεύρα του ήταν αυτά που... ξεχώρισαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον Βασίλιε Πούσιτσα στη διάρκεια του αγώνα συνεχίστηκε μετά την ολοκλήρωση του σαρανταλέπτου, με την κάμερα να πιάνει τον 38χρονο φόργουορντ να ρίχνει σφαλιάρα στον αντίπαλό του.

Η αντίδραση της ιταλικής ομοσπονδίας ήταν άμεση, τιμωρώντας τον με δύο (2) αγωνιστικές αποκλεισμό. Όπως αναφέρουν πάντως στη γειτονική χώρα, η Βαρέζε θα καταθέσει ένσταση για να πέσει η τιμωρία.

AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ