ΙΤΑΛΙΑ

Ιταλία: Ο Ντέι "σκότωσε" τη Βίρτους Μπολόνια στο Final Eight

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χάρη σε ένα καλάθι του Όστιν Ντέι στα 5'' για το τέλος της παράτασης, η Βενέτσια επιβλήθηκε της Βίρτους Μπολόνια (82-81) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final Eight στην Ιταλία. Πολύ άστοχος ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Μετά το Διηπειρωτικό Κύπελλο, η Βίρτους Μπολόνια έχασε ακόμη έναν τίτλο. Σε τέσσερις μέρες. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Κύπελλο Ιταλίας, αφού οι ασπρόμαυροι ηττήθηκαν στα προημιτελικά του Final Eight από τη Βενέτσια στην παράταση (82-81). Θύτης ήταν ο Όστιν Ντέι, ο οποίος ευστόχησε σε δίποντο στα 5'' για το τέλος του έξτρα πενταλέπτου.

Η ομάδα του Βάλτερ ντε Ραφαέλε θα μπορούσε βέβαια να είχε τελειώσει τη δουλειά μια ώρα αρχύτερα, αλλά -με το παιχνίδι στην ισοπαλία- ο Αντρέα Ντε Νικολάο έχασε δύο βολές στο τέλος του σαρανταλέπτου. Ο Όστιν Ντέι (15 πόντοι με 5/14 σουτ) και ο Στέφανο Τόνουτ (16 πόντοι) ήταν αυτοί που ηγήθηκαν επιθετικά για τη Βενέτσια, με τον Γκάσπερ Βίντμαρ να κάνει σπουδαία δουλειά στη ρακέτα με 7 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Μάικ Μπράμος είχε 9 πόντους (με 0/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3/3 βολές) και 5 ριμπάουντ σε 26'48'' συμμετοχής.

Για τη Βίρτους Μπολόνια, ο Στέφαν Μάρκοβιτς είχε 18 πόντους και 3 ασίστ, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς προσέφερε 15 πόντους (με 1/7 δίποντα, 1/8 τρίποντα, 10/14 βολές), 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Κάιλ Γουίμς είχε επίσης 15 πόντους, με τον Βινς Χάντερ να τελειώνει το παιχνίδι με 6 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε το μεγάλο καλάθι που έβαλε ο Όστιν Ντέι στο τέλος της παράτασης:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ