ΙΤΑΛΙΑ

Κοντά σε Τζεντίλε και Λαουάλ η Βίρτους Μπολόνια

Κοντά σε Τζεντίλε και Λαουάλ η Βίρτους Μπολόνια

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση των Αλεσάντρο Τζεντίλε και Σάιν Λαουάλ. Αμφότεροι πάντως έχουν ένα "αλλά" να τους ακολουθεί.

Η Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία στην Ιταλία και όπως φαίνεται θέλει να κάνει αρκετό θόρυβο. Για αυτό λοιπόν και βάζει αρκετά ψηλά τον πήχη, έστω και αν η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες που έχει προσεγγίσει είχαν κακές σεζόν.

Ο λόγος για τους Αλεσάντρο Τζεντίλε και Σάιν Λαουάλ, οι οποίοι σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα βρίσκονται αμφότεροι "μία ανάσα" από την Βίρτους Μπολόνια. Στις περιπτώσεις αμφότερων βέβαια υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά" που πρέπει να ξεπεραστεί.

Στην περίπτωση του Τζεντίλε αυτό το "αλλά" είναι ότι δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στου Λαουάλ ότι πρέπει πρώτα να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αφού έχασε όλη την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού.

Μέχρι λοιπόν να διευθετηθούν αυτές οι δύο "λεπτομέρειες" η Βίρτους Μπολόνια δεν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι η ιστορική ιταλική ομάδα έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του Ιταλού διεθνή Πιέτρο Αραντόρι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ