ΙΤΑΛΙΑ

Κορυφαίος σέντερ του Νοεμβρίου ο Ίθαν Χαπ στην ιταλική Λίγκα

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Βανόλι Κρεμόνα ο Ίθαν Χαπ, που αναδείχθηκε κορυφαίος σέντερ για τον μήνα Νοέμβριο στην ιταλική Λίγκα. Δείτε τα νούμερα του νεαρού Αμερικανού.

Στον Ολυμπιακό δεν πήρε ευκαιρίες, στην Βανόλι Κρεμόνα όμως ο Ίθαν Χαπ τα πηγαίνει περίφημα. Ο νεαρός σέντερ που δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ιταλική ομάδα έως το τέλος της σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος σέντερ για τον Νοέμβριο, μπήκε στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος μαζί με τον Μίλος Τεόντοσιτς της Βίρτους Μπολόνια, τον Άντριαν Μπανκς της Μπρίντιζι, τον Ζαν Σαλούμου της Πιστόια και τον Ντάισον Πιέρ της Σάσαρι και συνεχίζει με στόχο να γυρίσει το καλοκαίρι στην Ελλάδα πιο έτοιμος για το επόμενο επίπεδο, τη EuroLeague.

Σε τέσσερις αγώνες με τη φανέλα της Βανόλι Κρεμόνα, ο Χαπ έχει 16 πόντους από 52.7% στο δίποντο και 46.2% στις βολές, 9 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, ένα μπλοκ και 19.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28.5 λεπτά συμμετοχής. Όχι κι άσχημα για έναν ρούκι των ευρωπαϊκών γηπέδων που προσπαθεί να βρει τον δρόμο του.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ