ΙΤΑΛΙΑ

Κραφτ: Ο πρώτος "κλέφτης" του EuroCup αποσύρεται στα 29 για να σπουδάσει ιατρική

Κραφτ: Ο πρώτος "κλέφτης" του EuroCup αποσύρεται στα 29 για να σπουδάσει ιατρική
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Ο Άαρον Κραφτ αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην μπασκετική του καριέρα στα 29 του χρόνια, αφού θα επιστρέψει στο Κολέγιο του Οχάιο προκειμένου να σπουδάσει ιατρική.

Το είπε και το έκανε. Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Άαρον Κραφτ της Τρέντο είχε προϊδεάσει τον κόσμο για τις σκέψεις του, τις οποίες και τελικά θα κάνει πράξη. Σε ηλικία 29 ετών λοιπόν αποφάσισε να αποσυρθεί από τα παρκέ και να σπουδάσει ιατρική!

Ο γκαρντ της Τρέντο, ο οποίος την φετινή σεζόν είχε 8.5 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ και 2.7 κλεψίματα σε 29 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup - όντας βάσει μέσο όρων ο δεύτερος πασέρ και πρώτος "κλέφτης" της διοργάνωσης - επισημοποίησε την απόφασή του, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να κάνει στροφή 180 μοιρών στην ζωή του!

Ο Κραφτ αποφοίτησε από το Κολέγιο του Οχάιο το 2014 με πτυχίο στις διατροφικές επιστήμες, έδωσε ξανά εξετάσεις το περασμένο καλοκαίρι στο Οχάιο για να σπουδάσει ιατρική, τις οποίες και πέρασε, παίρνοντας έτσι την απόφαση να παίξει μπάσκετ για ακόμα έναν χρόνο πριν εστιάσει στις σπουδές του.

Ο Κραφτ σκεφτόταν την συγκεκριμένη απόφαση από το 2017, ωστόσο εκείνο το καλοκαίρι δέχθηκε μία συμφέρουσα πρόταση από τη Μονακό, αναβάλλοντας τότε το όνειρο του, φτάνοντας μάλιστα με την γαλλική ομάδα μέχρι τον τελικό του Basketball Champions League, όπου ηττήθηκε από την ΑΕΚ. Η επόμενη σεζον (2018/19) τον βρήκε για ένα διάστημα στην Μπουντούτσνοστ και την EuroLeague, μέχρι την φετινή σεζόν να αγωνιστεί στην Τρέντο, παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ