ΙΤΑΛΙΑ

La Repubblica: "Κρούση της Βίρτους Μπολόνια στον Τεόντοσιτς"

La Repubblica: "Κρούση της Βίρτους Μπολόνια στον Τεόντοσιτς"
AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Βίρτους Μπολόνια του Σάσα Τζόρτζεβιτς φέρεται να κτύπησε την πόρτα του Μίλαν Τεόντοσιτς, ο οποίος μετά το "διαζύγιό" του με τους Κλίπερς παραμένει ελεύθερος και ωραίος.

Μεγαλεπίβολα σχέδια για τη νέα σεζόν φαίνεται πως έχει η Βίρτους Μπολόνια, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα "La Repubblica" ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς μάλιστα φέρεται να έκανε ήδη την πρώτη αναγνωστική κρούση στον 32χρονο Σέρβο γκαρντ, ο οποίος φαίνεται πως έχει περίοπτη θέση στα πλάνα της για την σεζόν 2019/20.

Η ιταλική ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να αυξήσει το μπάτζετ της, ενώ ένα ατού για τους Ιταλούς μπορεί να προκύψει από το γεγονός πως το "τιμόνι" τους βρίσκεται στα χέρια του ομοσπονδιακού προπονητή της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν η Βίρτους Μπολόνια θα μπορέσει να καλύψει τα "θέλω" του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι λογικό να επιθυμεί να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Θυμίζουμε πως ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού μετά την αποδέσμευση του από τους Κλίπερς αγωνίστηκε στα τελευταία δύο παιχνίδια της Σερβίας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ επίσης έχει δηλώσει πως δεν θα υπογράψει σε κάποια ομάδα ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

AP Photo/Michel Euler

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ