ΙΤΑΛΙΑ

Μίλος Τεόντοσιτς: Οδεύει προς Βίρτους Μπολόνια!

Los Angeles Clippers' Milos Teodosic celebrates his three-point basket during the second half of an NBA basketball game against the Toronto Raptors, Monday, Dec. 11, 2017, in Los Angeles. The Clippers won 96-91. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Clippers' Milos Teodosic celebrates his three-point basket during the second half of an NBA basketball game against the Toronto Raptors, Monday, Dec. 11, 2017, in Los Angeles. The Clippers won 96-91. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι η Βίρτους Μπολόνια, η οποία βρίσκεται μία... ανάσα από τον Μίλος Τεόντοσιτς! Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος θα παίξει υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς και θα βρεθεί στο δρόμο του Προμηθέα Πατρών.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ, ωστόσο αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι. Φαίνεται, όμως, πως δεν θα το δούμε στα παρκέ της EuroLeague αλλά σε αυτά του EuroCup, καθώς ο Σέρβος γκαρντ οδεύει προς τη Βίρτους Μπολόνια!

Οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Στην απόφαση του Μίλος Τεόντοσιτς προφανώς έπαιξε ρόλο και η παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην άκρη του πάγκου της ιταλικής ομάδας, ενώ θυμίζουμε πως η Βίρτους Μπολόνια είναι μεταξύ των αντιπάλων του Προμηθέα Πατρών στη φάση των Ομίλων του EuroCup.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ