ΙΤΑΛΙΑ

Ο Λουίς Σκόλα αποφάσισε να παίξει στη Βαρέζε και να αποσυρθεί στο Τόκιο

Ο Λουίς Σκόλα με τη φανέλα της Αρμάνι
Ο Λουίς Σκόλα EUROKINISSI

Δεν το βάζει κάτω ο Λουίς Σκόλα, που αποφάσισε να παίξει στη Βαρέζε και να αποσυρθεί από τα παρκέ μετά από το ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021.

Στα 40 του χρόνια, ο Λουίς Σκόλα βρέθηκε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Η μία κατεύθυνση οδηγούσε στη σύνταξη, η άλλη στη Βαρέζε με φόντο το Τόκιο. Τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Clarin ο θρυλικός Αργεντινός αποφάσισε να παίξει για έναν ακόμη χρόνο, ώστε το καλοκαίρι του 2021 να παίξει στους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του και στη συνέχεια να αποσυρθεί από τα παρκέ.

Ο Σκόλα επισκέφθηκε το Βαρέζε δύο φορές τις τελευταίες μέρες, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ιστορικής ιταλικής ομάδας και τελικά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, σε μια win-win κατάσταση που θα βοηθήσει και τους δύο. Τη Βαρέζε να διεκδικήσει την επιστροφή της στην ελίτ του ιταλικού μπάσκετ και τον Αργεντινό να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση εν όψει του ολυμπιακού τουρνουά στο οποίο έχει ήδη προκριθεί η εθνική ομάδα της χώρας του.

Η Βαρέζε θα είναι ο ενδέκατος σταθμός στην καριέρα του Σκόλα, μόλις ο τρίτος στην Ευρώπη μετά από την Ταού Κεράμικα και την Αρμάνι Μιλάνο. Στο ΝΒΑ έπαιξε με τους Ρόκετς, τους Σανς, τους Πέισερς, τους Ράπτορς και τους Νετς, ενώ στην Κίνα αγωνίστηκε στη Σαντσί και τη Σαγκάη.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ