ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μάτσβαν προορίζεται για Αθλητικός Διευθυντής της Βίρτους Μπολόνια

ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÉÔÁËÉÁ - ÓÅÑÂÉÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / ITALY - SERBIA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÉÔÁËÉÁ - ÓÅÑÂÉÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / ITALY - SERBIA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 31χρονος Μίλαν Μάτσβαν αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Βίρτους Μπολόνια για ν' αναλάβει Αθλητικός Διευθυντής.

Έτοιμος να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή της Βίρτους Μπολόνια είναι ο Μίλαν Μάτσβαν, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος πάουερ φόργουορντ έχει δεχτεί πρόταση από την ιταλική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportando αναμένεται να απαντήσει θετικά.

Την περσινή σεζόν ο Μάτσβαν βρέθηκε στην Ιαπωνία όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Άλβαρκ Τόκιο, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Χέμοφαρμ, Μακάμπι, Παρτιζάν, Γαλατασαράι, Αρμάνι Μιλάνο, και Μπάγερν Μονάχου. " Ο μέρες μου ως επαγγελματίας παίκτης τελείωσαν. Η καρδιά μου θέλει να συνεχίσω, αλλά δυστυχώς τα γόνατά μου δεν αντέχουν πια. Το μπάσκετ μου έδωσε τα πάντα, ενώ από την πλευρά μου έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που με βοήθησα" αναφέρει σε δήλωσή του ο Μάτσβαν.

Η Βίρτους Μπολόνια είχε βλέψεις να αγωνιστεί στη EuroLeague την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο από τη στιγμή που δεν θα γίνει καμία αλλαγή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα είναι και πάλι παρούσα στο EuroCup.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ