ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μίλος Τεόντοσιτς γύρισε την πλάτη και έπαιξε την πιο προκλητική άμυνα της χρονιάς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς γύρισε την πλάτη και έπαιξε την πιο προκλητική άμυνα της χρονιάς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έπαιξε την πιο προκλητική άμυνα που έχουμε δει εδώ και καιρό απέναντι στον Ματέο Φαντινέλι, ο οποίος πάντως ευστόχησε.

Ο Ματέο Φαντινέλι δεν είναι από τους παίκτες που στηρίζουν πολλά στο περιφερειακό σουτ. Για την ακρίβεια, αυτό δεν αποτελεί καν επιλογή του στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περσινή σεζόν κατά την οποία σούταρε 14 φορές από τα 6μ75 σε 21 συμμετοχές στη Lega Basket (έβαλε τα μισά εξ αυτών των σουτ πάντως).

Αυτό ενδεχομένως είχε στο μυαλό του κι ο Μίλος Τεόντοσιτς στο παιχνίδι της Βίρτους με τη Φορτιτούντο για το Super Cup. Ο πόιντ γκαρντ των ασπρόμαυρων ήταν αυτός που επωμίστηκε την ευθύνη της προσωπικής άμυνας πάνω στον 27χρονο γκαρντ, πιθανότατα με την υποσημείωση πως "ο συγκεκριμένος δεν απειλεί από μακριά".

Τι έκανε λοιπόν; Τον προβόκαρε με προκλητικό τρόπο, όταν εκείνος πήρε την μπάλα στην κορυφή. Έμεινε τέσσερα μέτρα μακριά του, γύρισε την πλάτη και τον άφησε να σουτάρει ανενόχλητος. Μόνο που ο Ματέο Φαντινέλι ήταν εύστοχος, για να... θυμίσει στον αντίπαλό του ότι πρέπει να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια την επόμενη φορά.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ