ΙΤΑΛΙΑ

Ονειρεύεται τη μεταγραφή της ιστορίας της η Αβελίνο

Maccabi Fox Tel Aviv's Norris Cole, top, goes for the basket during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Maccabi Fox Tel Aviv, in Milan, Italy, Friday, Jan. 26, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Maccabi Fox Tel Aviv's Norris Cole, top, goes for the basket during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Maccabi Fox Tel Aviv, in Milan, Italy, Friday, Jan. 26, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να αποκτήσουν τον Νόρις Κόουλ είναι οι παράγοντες της Αβελίνο, εν όψει της σεζόν 2018/19 που θα τους βρει στο Basketball Champions League.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Αβελίνο δεν βρίσκεται στο... πρώτο ράφι του ιταλικού μπάσκετ. Και θα είχε δίκιο. Και όμως, η ομάδα που λίγο έλειψε να κατακτήσει πέρυσι το FIBA Europe Cup, έχει βάλει φέτος πολύ ψηλά τον πήχη και οι παράγοντές της ονειρεύονται πως θα ολοκληρώσουν τη σημαντικότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Βλέπετε, έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Νόρις Κόουλ, τον 30χρονο Αμερικανό point guard που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στο ΝΒΑ (2012, 2013) με τους Miami Heat των LeBron James, Dwyane Wade, Ray Allen, Chris Bosh, πριν παίξει την περασμένη σεζόν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με τη φανέλα της ομάδας του Ισραήλ ο Αμερικανός τα πήγε περίφημα (12.6 πόντοι, 2.5 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ, 1.1 κλέψιμο ανά 24:33 συμμετοχής σε 28 αγώνες), όμως παραμένει free agent και δεν φαίνεται να έχει αρκετές επιλογές στη διάθεσή του.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, "La Prealpina", η Αβελίνο θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και θα περιμένει όσο χρειαστεί, καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβει κανείς ότι με τον Κόουλ στη σύνθεσή της, θα ανέβει αυτόματα αν όχι πολλά, τουλάχιστον ένα επίπεδο εν όψει και της συμμετοχής της στο Basketball Champions League.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ