ΙΤΑΛΙΑ

Παίκτης της Καντού ξέσπασε για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του

Michigan guard Zack Novak, left, defends Wayne State center Ike Udanoh (32) in the first half of an exhibition NCAA college basketball game, Friday, Nov. 4, 2011, at Crisler Arena in Ann Arbor, Mich. (AP Photo/Tony Ding)
Michigan guard Zack Novak, left, defends Wayne State center Ike Udanoh (32) in the first half of an exhibition NCAA college basketball game, Friday, Nov. 4, 2011, at Crisler Arena in Ann Arbor, Mich. (AP Photo/Tony Ding) AP

Ενα καλό μάθημα σε όσους μιλούν απαξιωτικά χωρίς να γνωρίζουν τι συμβαίνει σε κάθε ομάδα έστειλε ο παίκτης της Καντού, Ίκε Ουντάνοχ.

Ιστορική ομάδα η Καντού, δεν διανύει όμως την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της. Αντιμετωπίζει και αυτή σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τον Εβγκένι Πασούτιν να αποχωρεί με προορισμό την Άβτοντορ Σαράτοβ και αρκετούς παίκτες να αναζητούν τρόπο για να συνεχίσουν σε άλλα μέρη τις καριέρες τους.

Ένας από αυτούς είναι ο Ίκε Ουντάνοχ, ένας Αμερικανονιγηριανός ψηλός που έπαιξε πέρυσι στην Αστανά με τον Λεωνίδα Κασελάκη, ο οποίος έστειλε ένα πολύ ανθρώπινο μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram σε όσους σχολιάζουν καταστάσεις χωρίς να γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τα φώτα.

" Αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν το κάνουμε δωρεάν. Θα ήθελα να δω όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν τόσα πολλά να πουν πως θα αντιδρούσαν αν πήγαιναν κάθε μέρα στη δουλειά τους και για μήνες έμεναν απλήρωτοι. Πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς και τις οικογένειές μας, όπως γίνεται σε όλα τα επαγγέλματα. Σκεφτείτε το αυτό πριν κάνετε σχόλια χωρίς να είστε ενημερωμένοι" έγραψε ο ύψους 2μ.04 Ουντάνοχ.

Παίκτης της Καντού ξέσπασε για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ